2009/04/05

Herskapelige hus, hageprakt, loppis og nytt kjøp

Sammen med lillesøstren min som vi har fått besøk av idag kjørte jeg en tur til NL hvor vi visiserte en praktfull landskapshage. På veien dit kom vi forbi en søndagsåpent interiørbutikk hvor jeg har fått kjøpt veldig rimelige krus, tallerker og et brett av melamin. Disse ting kan vi bruke i båtsferiene våre. Vi kom også forbi et stort loppemarked, men jeg kjøpte bare noen påskepynt. Denne hagen vi kjørte til ligger rundt et herskapelig hus. Hagen er kjempeflott med mange fine, romantiske elementer. Jeg er så glad i lysthus og her fant jeg et veldig fint eksemplar. Det var dessverre litt skyet idag og blomstene strålte ikke så mye. Vi skulle komme dit enda en gang i juni for å se på rosene stå i flor. Senere kom det heldigvis litt sol og så har vi fått lyst å kjøre videre til et vannslott jeg er veldig glad i. Har vært der noen ganger før, men det er jo moro å komme flere ganger når man liker et sted. Nå er det enda 4 dager med jobb. 
Ha en koselig uke dere!

5 kommentarer:

 1. Hei...
  Wow det var virkelig et flott hus og en fin hage...Tenk å ha hatt det slik da...

  SÅ fine ting du har bestilt fra Maria ...helt herlig...

  Og jeg likte godt de tingene du fant på turen til NL og...Hm...slike vil jeg ha og.. hi hi...

  Ha en fin ny uke..klem fra Drops=)

  SvarSlett
 2. Hei! Så mye fint du finner rundt om kring på loppis og ulike butikker! Og fatene fra Jag blommar var jo bare kjempefine! :)

  SvarSlett
 3. Hei kjære Pillepalle :)Så er vi tilbake til lavlandet igjen og det var så koselig å titte inn på bloggen i dag og se at det lå award og så koselige ord til meg :)) Tusen hjertelig takk snille deg :))Ser at du har vært på en fantastisk tur!! Det var virkelig et flott sted og jeg skjønner godt at du ønsket deg tilbake dit! Så fine ting du har kjøpt fra Maria!! Brettet med muffins var så lekkert!!
  Kortene var også nydelige og veldig i Marias ånd! Heldige deg :)
  Her har våren kommet selv om det fortsatt ligger litt snø i veikanten men sola skinner og det føles herlig med lysere tider.
  Gleder meg til hagearbeid og sykkelturer litt senere :) Ha en fortsatt fin dag Pillepalle :))
  Stor klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei på deg Pillepalle. Det høres ut som du og din lillesøster har hatt en fin tur. Og etter bildene å dømme må det jo ha vært en fin tur...
  De er så fine de bygningee og hagene du viser. Sånn finnes ikke her som jeg bor, og kanskje ikke i vårt land. Tror iallefall ikke det. Dere er heldig som har slike steder å titte innom. Jeg tror det er mer vår hos dere, enn det er her hos oss i nord. Våren begynner å fungere for fullt, og det er fine dager vi går i møte.

  Likte de melamin tingene du har kjøpt deg. Jeg er så glad i slike motiver.

  Her i huset er det straks natta. Men jeg ble sittende oppe litt ekstra for å titte innom noen blogger, og en av den ble din.

  Må vel nesten si God Natt. Klem fra Minmill

  SvarSlett