2009/04/04

Post fra Sverige med varer fra "Jag blommar"

Tada! Akkurat før kjøreturen til fotballkampen kom en pakke for fru Pillepalle, en pakke fra Sverige! For ca. 1,5 uker siden har jeg nemelig bestillt to fine brikker hos den snille kreative Maria som driver Jag blommar  - og nå er varene her. Det var jo et meget fint kjøp! Er brikkene ikke nydelig? Jeg er så glad i disse :) Som bonus kom også 6 fine, søte kort med Marias herlige maleriene på. Tusen takk, Maria, jeg gleder meg mye! Ja, heldige jeg.... Det er så vårlig hos oss og jeg har fått noen fine nye ting! Sånn var det i dag, sånn kan det bli, hihi!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentaren!
  Så fine ting du har fått,heldige du!:)
  Det er utsiktn fra huset ja,den ene veien.. ;)
  Nydelig vær idag,så måtte bare ta et lite bilde..:)
  JA,ungan e herlig de.. :)
  Håper du har hatt en fin dag,å får en vidre fin kveld..
  Klem C

  SvarSlett
 2. God kveld Pillepalle!
  Takk for koselig hilsen!
  Så heldig du er som har fått så fine ting!
  De brettene var veldig fine, likte spesielt det med røde blomster på! Men det andre var også fint: ) Det er sånt som kvikker opp!
  Den butikken "Fannymia" ligger ganske sentralt i København, i nærheten av strøget, i en ganske smal sidegate egentlig, men med plass til biler. Klosterstræde heter gaten.
  Ha en god lørdagskveld, og en herlig start på påsken! Vi skal på fjelltur i morgen, gleder meg!
  klem, Esmaralda

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle
  Så flotte ting du hadde bestilt av Maria. Hun er så dyktig, og bruker så glade farver. Brettet med blålig bunn og blomster er min favoritt.
  Så du skulle på fotballkamp i dag, jeg skal i morgen. Da skal byens lag spille mot et lag fra Fredrikstad. Guttene synes det er såååå morsomt, og det er jo fin stemning og litt spennende for mor i huset også.
  Ha en fin kveld og god natt! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 4. Hei på deg Pillepalle. Alltid like hyggelig å høre fra deg. Takk for kommentarer, blir så glad når jeg ser du har vært innom.
  Måtte bla litt gjennom bloggen din nå, og satt bare og koste meg sånn over de herlige bildene du har lagt ut i det siste.
  Likte så godt den hvite flaskeholderen med påskepynt i..... og alt det andre. Du har god smak og jeg liker alt som du har av pynt.
  Jeg har blogget en del med Maria, og hun har jo så mye fint. Så gøy at du har handlet noe fra henne.

  I dag skal vi i dyreparken som ligger et kvarters kjøretur unne her, og se på løver og tigre. Vi er heldig som har slikt i vår egen by. Ønsker deg en fin tur til Bremen. Så blogges vi vel mer sånn før påskehøytiden setter inn. Vi drar på fjellet til onsdag.

  Klem fra Minmill

  SvarSlett
 5. Hej!
  Så fina brickorna blev hos dig!

  SvarSlett