2009/04/15

Påskeferie i Bremen - sånn har de vært.

Påskelørdag: 26 egg har forvandlet seg til påskeegg. Det var da sen i kveld, men alle barn skulle bedre sove før "påskeharen" kunne bli så flittig :)
Påskesøndag: Det var så hyggelig i påskestuen til oss venner i Bremen. Både påskebrød og påskekake stodde på bordet. Men for vi kunne spise måtte vi ute.....
Yngstepiken hadde masse moro med å lete etter påskeegg i en slotthage litt nord fra Bremen. Påskeharen har vært veldig flink med å gjemme de før (den har lignet litt på fru Pillepalle,  hopp, hopp). Senere har det blitt påskebrunch med alt hva hjertet begjærer, mmmh, deilig!
Påskemandag: Været var så deilig i hele dagene og så storkoste vi oss på spaserturer og i forskjellige hagerestauranter. Nordtyskland er så utrolig vakker, synes jeg. 
Tirsdag: I en liten landsby finnes denne låvebutikken som heter "Landlust" (landlyst). Der kunne man få nytt og gammelt, ting og tang. Men prisene var både påskelig og eventyrlig, så gikk jeg videre uten pose....
Onsdag: Etter 4 deilige dager i Bremen reiste vi hjem igjen. Jeg hadde lyst for å ta Weser-fergen i morgen og det var jo faktisk kjempefin! Så reiste jeg hjem med litt Norgestemning rundt meg :)
Midt i Westfalen, i Tecklenburg, var det pause for å spise is og drikke Capuccino. Tecklenburg er vel berømt for sin vakre vestfaliske gamleby. Jeg var begeistret av noen kjempefine butikker og måtte bare kjøpe noen ting:
Kjøleskapmagnet (på venstre, en liten gave for Pillepallemannen), noen pakker drop (skogsbær, bringebær, ingefær), noen garnruller fra Danmark og en ny flaske Green Tea. Jeg kjøpte også 8 t-skjørter for guttene og nå kan sommeren kommer :)

12 kommentarer:

 1. hehe..ja jakten etter en tallerkenhylle er minst like viktig! Det glemte jeg å ta med!! ;-)

  å..så deilig din påske virket! Hører det er fint vær i n-tyskland for tiden.

  SvarSlett
 2. Ser ut som en härlig påskhelg! Fint väder också.

  SvarSlett
 3. Hei Pillepalle!
  Du verden for en påskeferie!!!
  Du må jo ha hatt det fantastisk!!!
  Masse fine bilder du viser, og herlig å få kikke! Deilig med vår!
  Ha en vidunderlig torsdag!
  fra esmaralda

  SvarSlett
 4. Hei du...
  Jaså du har pyntet med tape du og...Jeg har faktisk gjort det igjen jeg..går visst litt amok her..hihi...

  Guri så herlig påskeferie du har hatt da du...
  Og du viser jo så fine bildecollager...
  Ha en kjempefin dag videre.

  Her skal det males litt gult nå..oki.
  Drops=)

  SvarSlett
 5. Ser ut som om du har hatt en deilig påske! Jeg er veldig fornøyd med nattbordet mitt, ja, det var akkurat et sånne jeg var på jakt etter!! Desverre fikk jeg det ikke med meg på flyet, så får ikke startet oppussingen av det før sommeren...

  SvarSlett
 6. Hei Pillepalle :)Ser at dere har hatt en helt fantastisk påskeferie i Bremen!! Gode venner, god mat og spennende butikker er det beste i livet :)Så flott fotomontasje du har laget forresten! Slike muligheter har vi ikke på bloggagratis men jeg vet ikke om jeg hadde fått det til om mulighetene lå der heller ;)
  Jeg la spesiellt godt merke til de herlige fluesoppene i det butikkvinduet! de var så søte!! Nå begynner programmet jeg skal se på på tv og må løpe men du får ha en fortsatt fin kveld med alle dine! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 7. Hei Pillepalle :)Ser at dere har hatt en helt fantastisk påskeferie i Bremen!! Gode venner, god mat og spennende butikker er det beste i livet :)Så flott fotomontasje du har laget forresten! Slike muligheter har vi ikke på bloggagratis men jeg vet ikke om jeg hadde fått det til om mulighetene lå der heller ;)
  Jeg la spesiellt godt merke til de herlige fluesoppene i det butikkvinduet! de var så søte!! Nå begynner programmet jeg skal se på på tv og må løpe men du får ha en fortsatt fin kveld med alle dine! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 8. God kveld, kjære Pillepalle!
  Så mange fine bilder! Nå føler jeg nesten at jeg har vært med på turen til Bremen jeg også.
  Særlig nydelige var de bildene ved det idylliske vannet.
  Jeg har vært i Bremen på gjennomreise på biltur i Europa. Vi ble i Bremen noen timer. Synes byen var så fin. Har bilder også av Kaspara med flotte Bremenske bygninger i bakgrunnen.
  Kasparamannen er på overnattingskurs, så jeg tror det blir blogging til langt på natt. Jeg har problemer med å sovne når den ene halvdelen av senga er tom.
  Kanskje det blit litt sying også. Flere retrogrytekluter er på gang.
  Ha en god natt, Pillepalle!
  Stor klem fra kaspara

  SvarSlett
 9. Hei på deg. Høres ut som dere har hatt en fin tur til Bremen i påsken. Iallefall er bildene du viser helt sånn beskrivende for turen. Takk for at du vil dele opplevelsen med oss medbloggersker. Det er vittig, jeg la merke til de soppene i vinduet, og tenkte at de var fine. Så etterpå at Kardemomme også hadde lagt merke til dem.

  Håper du får deg en Lofoten tur neste måned da, at sjefen din går med på det. Jeg har vel aldri vært i Lofoten, men en gang skal jeg det. Man kan jo ikke bo i Norge og ikke ha vært innom der.

  Ja ja, da får du ha en fin dag og en fin helg. Meg og eldstedatteren reiser alene til fjells i ettermiddag, og skal gå på ski i morgen formiddag. Så reiser vi hjem igjen. Det tar bare halvannen time å kjøre til hytta, så det er ikke så galt.

  Masse helge klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 10. Kjære Pillepalle!
  Tusen takk for koselig kort som dumpet ned i min hvite store postkasse i dag! Du er så søt som sender kort til meg fra alle verdens hjørner.
  Nå er pizzaen fortært og ungene lagt, og mannen min og jeg skal se en film og kanskje ta oss et glass vin.
  Ha en fornøyelig helg, Pillepalle som er så oppmerksom og søt!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 11. Hallo!
  Liebsten Dank für deinen netten Besuch bei mir! Bin ich hier bei einer waschechten Dänin gelandet? Auf jeden Fall gefallen mir deine Bilder von den Osterferien (hab ich einfach mal so übersetzt ;-), besonders die Pinwand mit den Läden sieht sehr vielversprechend aus, da kann man wahrscheinlich viel Geld ausgeben. Der hellblaue Teppich ist auch toll, so einen suche ich auch. Ist das Baumwolle? Ich wünsch dir ein schön entspanntes Wochenende!
  Liebe Grüße, Britta =)

  SvarSlett