2009/04/09

Påskeposer og Sushi-vanvidd

Måtte fylle påskeposene i dag! Vanligvis benytter vi påskereder for barn, men jeg fant noen nygdelige påskeposer for noen uker siden. De fyllte jeg med skjokoladeegg i forskjellige farger, størrelser og smaksretninger. Kjøpte også noen skjokoladetavler med jordbær-yoghurt-smak for både guttene mine og datterene til søskenbarnet mitt som vi skal besøke i påsken. Jeg har også få kjøpt noen små gaver til de tre jenter. Det er vanlig at barn leter etter påskereder som påskeharen bringer og gjemmer. 
Pillepallemannen var på supermarked i kveld og kom hjem med litt Sushi for oss. Det var da den tredje gang vi spiste Sushi i de siste 4 dager. Deilig! Denne konstruktionen på bildet helt nederst er spesiell for barn og ****pinlig, pinlig**** for fru Pillepalle....Dessverre kan jeg ikke spise med pinner, jeg er for uheldig med disse.  Pinnene jeg bruker kaller den fintfølende Pillepallemannen "galningpinner", men disse forhindrer at jeg dør av sult da mat og munden min kommer ikke i berøring med vanlige pinner :))
Ja, nå vet dere litt om fru Pillepalles uvanlige japanske matvaner!

8 kommentarer:

 1. Å det var da de søteste påskeposer jeg har sett..ikke det at jeg har sett så mange slike assa...skikklig fine.

  SvarSlett
 2. Kjempesøte påskeposer!!!
  I morgen blir det masse godteri på Linetoppen!!
  Koselig å titte innom bloggen din !!!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle
  Ja, så er vi hjemme etter noen få dager i Danmark, og nå må jeg se hvordan det står til med dere alle og i hvertfall Pillepalle!
  Så du spiser sushi til den store gullmedalje ser jeg! Vi liker også godt sushi.
  Jeg har også litt finmotoriske vansker og trenger nok pinnene på nederste bilde, hi, hi.'
  Men ikke for det en gang spiste jeg fabelaktig med slike andre pinner på kina-restaurant. Faren min blandet alltid ord sammen, så det ble mye feil og tull i blant. Han var veldig imponert og skulle si til kelneren at jeg var så flink til å spise med pinnene selv om jeg var dårlig/vill i motorikken. Han sa følgende : Den yngste datteren min er helt vill i erotikken, men det går bra med pinnene alikevel. Vi måtte jo le!
  Påskeposene var så søte, og teppet i lyseblått var også så fint. Var det et plastteppe tro?
  Så gøy det var å se lille Pillepalle på et innlegg under her.
  Ønsker deg glade påskedager med familien!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Mysigt påskpyssel ni har! Gillar verkligen duken under...eller är det en matta..!?

  Påskkramar från, Lycke

  SvarSlett
 5. Hei kjære Pillepalle :)Først må jeg få si at jeg helt sikkert hadde trengt de nederste pinnene jeg også ;)Jeg har aldri klart å lære meg å bruke pinner på en måte som gjør at jeg får i meg maten hihi!!
  Så flott teppe dere har fått forresten.
  Lyseblått er en nydelig farge og passer godt i ditt koselige hjem! Ser at dere har ladet opp med lekre påskeegg til både venner og egne barn..Påsken er herlig!! :)
  Ønsker dere alle en flott påskefeiring videre! Klemmmer fra Kardemomme

  SvarSlett
 6. Kjempe fin blogg du har! Denne må jeg følge:)
  God påske til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Så koselige de posene var :) Vil tro det var glade barn som åpnet dem! Ha en riktig god dag!

  SvarSlett
 8. Kjære Pillepalle!

  Så deilig å være tilbake i bloggverdenen - det ligger jo titalls innlegg å venter på meg. Hurra:) Kan tenke meg påskeposene falt i smak hos de yngste? Jeg hadde hvertfall tatt i mot med stor takk;)

  Det finnes ingenting som er bedre enn sushi. Er en lideskapelig sushispiser, og heldigvis har mannen min også fått opp øynene for disse herlige bitene. Særlig etter en påske fylt med sjokolade, tung mat og kakao smaker det ekstra godt. Tror det må bli sushi i kveld, takk for inspirasjonen!

  Ha en smilende dag i Bremen (hvis det er der du er)

  Klem Marthe

  SvarSlett