2009/05/07

Hemmelig lidenskap

Her kommer det et ærlighet til: Jeg f-a-l-l-e-r for norske bunader og samler derfor gamle norske postkort med bunadsmotiver på. Jeg liker også gamle kort med eldre by- eller landskapsmotiver på og til sist er jeg glad i disse gamle små fotomapper. Sånn er det med fru Pillepalle ;-)

7 kommentarer:

 1. Er ikke det herlig da? Så søtt at du liker disse kortene. Det beste av alt er at du er tysk og er fan av norske bunader. Er du sikker på at du er ekte tysk?

  SvarSlett
 2. Seehr sympatisch, die Dame! Das mit der Ungeduld kenn ich gut...und Knöllchen wegen der Geschwindigkeit leider auch...der Zucker sieht interessant aus, hast du da einfach Safran zum Kandiszucker gegeben??? Sieht cool aus! =)

  SvarSlett
 3. Hei kjære Pillepalle,

  Så mange fine innlegg det var inne hos deg, jeg har vært litt ute av bloggverdenen de siste dagene. Den bambien du fant på loppemarked var bare supersøt! Og jeg skal jammen huske på din lidenskap om jeg kommer over noen fine bunadsbilder;)

  Ha en fin kveld!

  Smil fra Marthe

  SvarSlett
 4. SÅ søt gave...søt på smak og..
  Så kult at du sparer på disse postkortene...så originalt.
  Nattaklem fra Bunadsdrops...(eh, har dessverre ikke bunad), men nå kom jeg på at jeg skal sjekke lille pastill sin festdrakt fra i fjor..hm..hvor er den mon tro??

  SvarSlett
 5. Kjære Pillepalle
  Her var det norsk nasjonalromantikk på det ypperste! Dessverre har jeg ikke noen bunadskort jeg kan sende deg, men skal ha deg i bakhodet om jeg går på noen en gang.
  Du skal heller få med et bilde av meg som vedlegg til en mail en gang nær 17.mai i vestfoldbunaden. Har også arvet en gammel sognebunad jeg liker velig godt, men hadde trengt å få en ny skjorte til den, for den gamle er litt falmet.
  Tusen, tusen takk for lang koselig mail. Det kommer snart en hilsen i innboksen din også.
  Tror minstemann er begynt å friskne til og kanskje blir det skole i morgen på han.
  Ha en god natt, Pillepalle!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 6. Der hadde du litt av en samling ja.. Jeg har litt av den samme lidenskapen, men samler på postkort fra steder jeg har vært på ferie etc. Kortene blir bare gjemt bort da, så finner jeg de tilfeldigvis under rydding osv. Morro er det uansett!

  SvarSlett
 7. En artig samling kort! Du vet det finnes en bunadsbok også??
  Forresten stilig med det sukkeret i innlegget under!:-) Klem B:-)

  SvarSlett