2009/05/01

Retro i kjøkken

Det er alltid koselig å ha noen ting rundt seg man kjenner allerede fra barndommen sin :)
Jeg faller for denne kavring siden jeg var helt små og det gjør jeg fremdeles. Må innrømme jeg, at jeg faller for posedesignen nå også...TRiTROP var en uoppnåelig drøm for meg som veslejente - foreldrene mine var veldig strenge med dyr sukkerjuice. For noen dager kom Pillepallemannen hjem med en flaske av drømmedrikket, men, ufff, det smaker da ikke så godt. Likevel - flaskedesignen er stilig og litt retro! Så langt, så godt med fru Pillepalles underlige barndomsminner :)
Ha en kjempefin langhelg alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Ja farven på flasken og posen er vældigt frisk og indbydende. :-)

  Du ønskes en rigtig god weekend her fra Danmark.

  SvarSlett
 2. Ja er det ikke slik da...At man lager sine vaner når man er liten...
  Jeg digger og når jeg kommer over ting jeg likte da jeg var liten...Men det er jo som du sier og noen ganger da...at det kanskje ikke smaker like godt lenger=)
  Drops=)

  SvarSlett
 3. Hi hi, kan godt kjøpe noe fordi emballasjen er fin, eller pga barndomsminner;-) Og ikke alltid er alt så godt som man husker det;-) Ønsker deg en super helg! Klem B:-)

  SvarSlett
 4. Hei i natten, Pillepalle! ¨
  Nå er jeg stuptrøtt og har beveget meg opp i annen etasje, noen skritt nærmere senga.
  Har blitt lite blogging om dagene i det deilige været.
  Koselig med barndomsminner. Vi brukte mye kavring i barndomshjemmet. Vi brukte det som hverdagsdessert oppe på kulturmelk og med litt sukker på toppen.
  Mine foreldre var også strenge med søte ting. jeg drømte alltid om saftis, men det mente moren min var noe kliss og mer usunt enn vaniljeis. I dag kan jeg spise så mange saftis jeg vil ,men foretrekker egentlig vaniljeis.
  Det heklede teppet ditt blir flott; Pillepalle! SYnes du har vært iherdig og flink. Tenk nå er du snart ferdig!! Deilig å være ferdig med mye monteringsarbeid.
  Nå skal jeg finne senga mi, og kaspara-mannen er også kommet opp i annen etasje. Han ble sittende å se en langfilm,men jeg sovnet i ett kjør på sofaen. Ha en god natt, hvis du ikke allerede sover! Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 5. Kjære Pillepalle:)

  Tusen takk for glimrende forslag til Cosmopolitansaken min, så snill du er som brukte tid og tanker på å hjelpe meg! Kjempefine forslag, som absolutt kan og vil brukes. Skal ta bilde av artikkelen min, så kanskje du kjenner igjen noen punkt;)

  Mmm, kavring er SÅ godt. Men jeg har ikke spist det på årevis. Pleide å spise det masse som barn. Kavring med smør. Nam! Og jeg har også opplevd det samme som du opplevde med juicen - ting som jeg gjerne ville ha som barn, men som jeg ikke fikk. Og når jeg endelig kunne kjøpe det som voksen smakte det ikke like godt som jeg trodde. Men designen var kul, ja:)

  Hekleteppet ditt blir forresten nydelig. Så tålmodig og flink du er. Jeg har gitt opp mitt hekleteppe for en stund. Det blir jo aldri ferdig! Huff...

  Nå skal jeg ut å nyte sola, den varmer skikkelig for tiden.

  God helg kjære deg, nyt dagene!

  Klem Marthe

  SvarSlett
 6. Erinnerungen an die Kinderzeit! :O)
  Für die Häkeldecke hast du superschöne FArben ausgewählt!
  Ein wenig hast du ja noch vor dir ;O)

  Liebe Grüße
  Neike

  SvarSlett