2009/05/26

Kjøpegal egentlig, men begrenset kapasitet

Er disse rosene ikke herlige? De fant jeg på kjøkkenbordet etter Norge-turen min (ikke 43, men likevel kjempefine, hihi).
Hadde nok opphold bla. i Bodø for å ta meg en liten handletur. Fant Kremmerhuset og noen andre fine butikker, men kunne dessverre ikke kjøpe så mye....Ruggsekken min var allerede stappfull. Så har det blitt bare noen fine servietter som jeg måtte bære med meg i en plastepose hele dagen :)
I Lofoten, men også både i Bodø og på Bergen-Flesland kjøpte jeg noen interiørblader. Åh, for deilig er norske interiørbladene! Så mange utrolig fine reportasjer og inspirasjoner! Kjøpte også dette bladet Kamille, dessuten for den første gang. Dette er faktisk kjempeinteressant! Bare to dager senere kom ut den ny Kamille-utgaven med reportasjen om huset til "vår" søte Kaspara. Jeg kunne har fått kjøpt masse, masse mer, men bagasjekapasitetet var jo begrenset.
Legg også merk på mine nye Crocs :))))
Tusen takk for koselige kommentarer i det siste!

6 kommentarer:

 1. De Crocsene er bare fantastiske. Jeg kjøpte et maken par i Australia for over 2 år siden (samme farge også), og jeg syns jeg svever når jeg har de på føttene.

  Ha en fin dag.

  Klem fra Kari*

  SvarSlett
 2. Hei igjen Pillepalle, jeg er jo veldig på kommentar siden hos deg med en gang du viser deg i blogglandia....Vet du, jeg kjøpte Kamille bladet i går med artikkelen til Kaspara. Nå er jeg ferdig med bladet og egentilig så kan jo du overta det hvis du vil. Jeg kan sende det i posten til deg. Bare send meg en mail på minmill@live.no dersom du vil ha det.... :)))

  SvarSlett
 3. Åh, så mange fine servietter, skjønner at du måtte drasse med deg dem :) Gratulerer med nye crocs da :-)

  Hilsen Blandetloft.

  SvarSlett
 4. Hei Pillepalle
  Velkommen tilbake i bloggverden!
  Tusen takk for kort jeg fikk i dag. Koselig!
  Fantastiske bilder fra Lofoten! Jeg har aldri vært der før, og det ser jammen meg idyllisk ut ja! Håper du koset deg masse og at du traff blide og vennlige nordmenn på din ferd.
  Så du har hamstret norske interiørblader. Særlig Rom 123 er fint, synes jeg. Tenk at du kjøpte Kamille! Ser at Minmill vil sende deg sitt leste eksemplar, for jeg haddde også tenkt å sende deg slik jeg lovet en gang.
  Du får bare hyle ut hvis det fra Minmill ikke dukker opp.
  Her striregner det, og minstemann og pappa`n er på fotballturnering i Larvik. Stakkars!!!
  Ha en fin kveld; kjære Pillepalle!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. God kveld! Ser ut som du har hatt en herlig tur til Lofoten! Min mann har familie der, og jeg skulle gjerne vært der en gang. Er så flott der! Fint å ha deg tilbake i blogglandia.

  SvarSlett
 6. Morsomt at du kjøper norske interiørblader! Jeg gleder meg til å reise til Tyskland og kjøpe tyske interiørblader :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett