2009/05/14

Pillepalle goes Lofoten :))

(Bilder fra i fjor)
Her kommer det siste innlegg før min Norge-tur. Vet ikke hvor hodet mitt står, det er mye med stress i øyeblikk. Så kan jeg bare vise to bilder fra hekleriene mine. Ha det bra alle sammen! Klem fra 

6 kommentarer:

 1. Hei kjære Pillepalle :)Titter innom deg for å ønske deg en riktig god tur til Norge og nydelige Lofoten! Skulle gjerne ha vært med deg :) Jeg har faktisk aldri vært så langt nord men håper vi får tatt oss sammen til å reise dit om ikke så lenge!
  Kos dere en masse og så skal jeg vinke til deg fra flyet ;)Store klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Kjære Pillepalle!
  Herlig rundt og rundt-teppe!Greit å ikke bare lage små ruter.
  Ønsker deg glade, bekymringsløse dager i Lofoten! Det er ikke mulig og kapre det flyet da, og tvinge flykapteinen til å ta en liten stopp på Torp flyplass, slik at vi kan treffes!
  Kos deg masse! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hejsa Pillepalle.

  Rigtig god tur til norge. Håber vejret bliver godt og at solen må skinne. :-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg tror du er sikret å få en fin tid i Lofoten. På slike plasser er nettopp været den store kulissen. Sol eller regn, fønvind eller storm.
  Men som skrevet over: Håper solen vil skinne :D
  Ha flotte værdager!!

  SvarSlett
 5. Hvis du er innom bloggen din på Norges lofot turen, er jeg bare innom for å si hei på deg. Du fikk jo med deg 17. mai feiringen her i Norge jo. Og du som liker bunader så godt, det må jo ha vært kjempemorro.
  Gleder meg til du er tilbake i blogglandia, men håper du virkelig koser deg.
  Klemmer fra Minmill :)))

  SvarSlett
 6. Håper du storkoser deg i Lofoten, heldige Pillepalle! Gleder meg til du er tilbake. Håper vi får se noen fine bilder fra turen - jeg elsker Lofoten!

  Smil og klem

  SvarSlett