2009/08/13

Interiørbladgleder

Noen koselige kolleger har vært på jobbmøte i Stockholm i siste uke. Så var det grei at fru Pillepalle bestillte noen svenske interiørblader hos dem. I går har de byttet eieren :)) Hus&Hem og Sköna passer godt i bladsamlingen min som vokser og vokser stadig.
På i går ettermiddag akjsonerte vi en Playmobil utstilling. Min fadderbarn har ønsket seg Playmo brikker og så var det med hektiske graveaksjoner i utallige kasser og kurver etter ridderne og vikingerne våre. Vi har masse av disse, men selvsagt ikke monterte..... Så har vi puslet og puslet og til sjuende og sist fant vi noen kombinasjoner som vi kunne montere. Veslegutten gledet seg mye når vi kom dit med alle Playmo herligheter. Familien sin har vært på ferietur i Småland i 3 uker. Jeg kunne ikke høre nok om Lönneberga, Katthult gården og Emil :))
 
Og tenk! Min vennine (mor til mitt fadderbarn) har også fått kjøpt noen svenske interiørblader! Må innrømme at jeg hadde en veldig hyggelig kveld i går. Jeg koste meg masse med bladene.
Habe 5 Wohnzeitschriften aus Schweden bekommen. Meine Söhne bauten ihre Playmobilfiguren zusammen, um sie zu verschenken.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du gillar våra svenska inredningstidningar. Jag läser flera av dem!

  SvarSlett
 2. Ich liebe sie, diese schwedischen Wohnzeitschriften! Aus jedem Urlaub nehme ich mir ein paar davon mit.
  Ich wusste gar nicht, dass es auch Wikinger-Playmobil gibt. Die würden meinen Kindern sehr gefallen.
  Vor einiger Zeit habe ich bei dir deine Lofoten-Fotos bewundert. Mein Mann und ich möchten so gerne mal die Lofoten bereisen. ist der Herbst dafür denn auch geeignet? Vielleicht könntest du mir als Norwegenspezialistin da ja weiterhelfen.
  Ha en fin kväll!
  Doris

  SvarSlett