2010/10/20

En drøm av et hus

Ute
Stua og spisebordet
Kjøkkenet
Spiseplassen
Hall og trapp
Soverom
Har blitt en Stadsem-hus-junkie i det siste, jeg....Jeg bare faller for disse fine hus og leiligheter de viser på stadshem.se. Dette hus her liker jeg utrolig godt. Det mangler noen pillepall'ske farger kanskje, men det kunne jo selvfølgelig endres. Det gjør meg hoppende glad å ta en titt innom stadshem hver dag, men på den andre siden er det også litt contraproduktivt for fru PiPa som leter fortsatt fortvilet etter et hus i sitt eget området (Göteborg er litt for fjernet fra her...). Et hus som passer godt, et hus som kjæresten min kan også falle for. Du ser, glede og frustrasjon ofte ligger like ved hverandre.
Jeden Tag ein Blick auf die schönen Häuser und  Wohnungen auf Stadshem.se. Fast schon ein Ritual, aber eines, das nicht nur froh, sondern auch traurig macht, weil ich schon so lange vergeblich nach einem passenden Haus für uns suche. Da ist es manchmal fatal für die Stimmung, so herrliche Häuser zu sehen.....

4 kommentarer:

 1. Hey liebe Pillepalle,
  Kopf hoch, alles hat seine Zeit.
  Manchmal auch das Finden des richtigen Hauses.
  Schicke dir herzliche Grüße, Polly

  SvarSlett
 2. Masse lykke til med husjakten, Pipa! Skjønner frustrasjonen.
  Så koselig å høre at du har plukket maroner! Jeg plukket et par kilo kastanjer forrige uke, det er kjempekos:-) Synes også de er så nydlige på fargen. Det vokser utrolig masse kastanjetrær i området vi bor i Frankrike, så det er blant annet derfor jeg har valgt navnet.
  Klem fra meg
  PS! Hekletrekkene på stolene dine er så utrolig fine, flinke du!

  SvarSlett
 3. Jeg håper du snart finner drømmehuset ditt:) Det blir en fornøyelse å se hvordan du da skal fargepalettere det i PillePalle stil:)

  SvarSlett