2010/10/19

Høst = heklerier

Nytt setetrekk på stolen på venstre.
Jeg bare digger å hekle og strikke, men bare på høst og vinterstiden. Kan ikke sitte med varm ull på bena når sola skinner og været sier: Kom ut! Men nå, da høsten har kommet med all sin kraft, nå har jeg igjen fått lyst til  å svinge heklenål. Så ble det et annet setetrekk og en heklete bakside av slagbenken min. Den har jeg laget av tre forskjellige stykker med hver 16 ruter. Synes, før har slagsbenken vært litt fargeløs. Pillepallemannen er ikke helt begeistret, men sånt er livet :)
Eigentlich häkle/stricke ich nur in der kalten Jahreszeit. Da passt es gut, dass das Wetter jetzt umschlägt. Also habe ich die Häkelnadeln hervorgeholt und einen zweiten Stuhlbezug sowie eine Rückseite für die Küchenbank (3x16 Quadrate) fabriziert.

14 kommentarer:

 1. Wow! Die sehen echt klasse aus. Beneidenswert!

  SvarSlett
 2. Wunderschön!
  Ach, da denke ich an meine Decke die immer noch nicht fertig gehäkelt ist *schäm*

  Liebe Grüße
  Ursel

  SvarSlett
 3. When I look at your beautiful, crochet knitting-I want to immediately grab the crochet hook and do the same.:)
  The beautiful, optimistic kolorkach. Even I have a specific request for such a pillow:))
  Yours sincerely, Chris:))

  SvarSlett
 4. JA! Jeg også! Og jeg elsker i hvertfall dine heklerier ;) Så fint det ble, vakre farger satt sammen som vanelig. Du er flin :)
  Klem fra Annicken

  SvarSlett
 5. Lekre setetrekk!! Så flink du er ♥
  Smil fra Jeanette:)

  SvarSlett
 6. Åhh... disse hekleriene dine er bare så fine! Måtte le høyt når jeg leste om Pillepallemannen. Ja, sånn er livet!

  Elsker de fine bildene fra ferieturen. Så synd at mannen ikke kunne være med. Men ser at dere har kost dere masse i alle fall.

  Det ligger en mail å venter på deg ;-)

  Ha en fin kveld!

  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 7. Hallaisen Pillepalle eller PiPa!!! Takk for søte kommenterer hos meg. Jeg blir alltid hoppende glad når du har vært innom. I kveld tenkte jeg at jeg måtte innom til deg en tur. Det er ikke så ofte jeg hr tid til å snuse rund i andres blogger, men jeg må ta meg tid til det. Det er tross alt hos alle dere andre bloggere jeg finner inspirasjon. Det er kult at du sitter i et annet land og hekler, mens jeg sitter her i Norge og syr puter. Jeg liker dine fargerike heklerier og jeg skjønner ikke hvordan du klarer å hekle så mye på så kort tid.

  Her er det full fart med jobb, fritidssysler, lekser og masse annet. Jeg har ikke mange ledige stunder når jeg i tilleg lager puter så det koster etter. Men sånn er det. Håper det er fint med deg og din familie. Her hos oss er det skikkelig kald høst. Det er sånn rundt 2 grader på morgenen. Litt deilig egentlig, men jeg er mer glad i varmen.

  SvarSlett
 8. Jeeg liker at du har startet opp med din hekleproduksjon igjen. Du lager nemelig så mye knasje ting med din heklenål!!Gleder meg til å se produktene du tryller fram etter hvert:)

  SvarSlett
 9. Kjeeempefine!!! Nydelige farger :)

  Marit

  SvarSlett
 10. Kære Pipa!

  Jeg har ikke glemt dig mht. min lille overraskelse, men desværre er jeg indlagt og skal være det et stykke tid endnu, så jeg håber du har tålmodighed!

  Ha' en dejlig dag!!

  Mange knus Mette

  SvarSlett
 11. Vilka fantastiskt fina heklerier!!! Jag önskar att jag också kunde virka, för jag skulle gärna ha såna där fina och sköna sittdynor påvåra köksstolar. :)

  SvarSlett