2010/10/23

Tid for besøk

Lenge siden sist....
vi hadde slike småe skoer eller en barnehagepose stående her.
Vafler med rømme og syltetøy
er det hva vår lille besøk faller for.
Mitt fedderbarn, en liten røver på 5 år.
Te som gave
Kveldsmat
Det har vært en uke med koselig besøk hos oss. På onsdag kom mitt fedderbarn (alt i alt har jeg fire) som er sønnen til en av mine nærmere venniner. Det var jo helt spesielt å ha et barnehagenbarn hos oss igjen. Deilig og anstrengende med det samme. Hvet ikke hvordan det gikk den gang med to stykker småbarn ..... Lille røveren elsker vafler og så ble det selvfølgelig vafler hos tante PiPa. Heldigvis gjemmer guttene våre fortsatt litt Playmo leketøy i kistene deres.
Da min allernærmeste vennine kom på torsdag hadde hun en fin te pakke med seg, te med ingefær og sitron. Den smakker delikat og embalasjen likte jeg også kjempegodt.
Langt om lenge ble det besøk av en god venn til PillePallemannen i går kveld. Jeg har lagt mat bestånede av gresskarsuppe, gresskarspalter med spekksmør, stekte maroner, div. slags av geitost, brød med nøtter og rosiner, hvitvin og ung vin kalles "Federweißer" (hvit som fjærer) hos oss. Jeg bare faller for denne unge vin, den smakker som brus, men man skulle aldri drikke for mye av denne "brusen", det kan du tro ;-))
Nå er det helg igjen og jeg ser frem to rolige senhøstdager. Håper du får en fin helg også!
Klem fra
Trubeljubel, viel Besuch diese Woche. Erst mein jüngstes Patenkind, das sich gleich über die Spielzeugkisten meiner Jungs hermachte. Zum Glück haben die noch Playmo aufbewahrt. Irgendwie süß, noch mal ein so kleines Kind hier zu haben, aber auch anstrengend. Wie ich das früher bloß mit zwei von der Sorte geschafft habe??? Dann kam meine beste Freundin und brachte mir superleckeren Bio-Tee mit. Und gestern hatten wir dann noch Besuch von einem alten Freund meines Gatten. Es gab Kürbissuppe und-spalten mit Speckbutter, Maronen, allerlei Ziegenkäse, Nuss-Rosinen-Brot, Wein und Federweißen. Puuh. Jetzt aber Wochenende! Ein schönes auch für Dich!

7 kommentarer:

 1. Såg nesten ut som lille prinsen min han der:) I forhold til matmeny og lekemateriale ser jeg han ville ha trivdes utmerket til deg:)

  SvarSlett
 2. Kjære gode Pillepalle
  Kan tenke meg det er ekstra godt å være gjest hos tante PiPa jeg. Du er jo så omsorgsfull og gir andre så mye oppmerksomhet. Ja, vi merker nok at vi har større unger i huset etterhvert ja. Hos oss kommer min niese med sine to søte gutter på 5 år og på 8 måneder innom i blant. 5-åringen ser opp til Gutta Boys og Gutta Boys begynner og synes det er stas å leke med han. Han er nemlig interessert i både fotball og skateboard, så da er det ingen sak.
  Far i huset er i "perioden sin" og vi ser han ikke mye for tiden, men i kveld skal vi ha ferske krabber sammen alle fire og det gleder vi oss til. Jeg elsker skalldyr og til og med smågutta gjør det.
  Te med ingefær og sitron høres deilig ut. Jeg er litt kjedelig i kaffe og på te-fronten ofte. Handler det samme på nytt og nytt, men Bente fra Hjemmescenen spriter opp med indisk kaffe hos oss innimellom.
  Når kommer du til Norge igjen da, Pillepalle????
  Ha en koselig lørdagskveld!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. God lørdagskveld! Så spennende den gresskarretten så ut. ;)

  SvarSlett
 4. Hei på dæi!
  Så koselig med besøk av en søt liten gutt:) Og kan tru han satte pris på vafler. De så himmelsk gode ut:)

  SvarSlett
 5. SÅ mysigt med besök av en liten vän!

  SvarSlett
 6. Åh det ser hyggeligt ud!! En rigtig dejlig dag.

  SvarSlett
 7. Jeg ønsket meg rømme på vafflene jeg spiste i helgen, men måtte nøye meg med bringebærsyltetøy.
  Te til gave er alltid fint, synes jeg. Jeg hadde tenkt til å gi det i innflyttingsgave en gang, men da sa hun ene, nei, nå er det nok, vi har sykt mye te, og det kommer til å være så mange som gir det! :P (men jeg skjønner ikke, man får jo aldri nok av det)

  SvarSlett