2010/10/02

Gudrunkatalogen

Det var Gudruns vinterkatalogen som kom i dag. Noen av klær liker jeg veldig godt, men ikke alle. Iallfall faller jeg for disse herlige bilder av Hovden-området. De er så romantiske, synes jeg.
Heute lag der neue Katalog von Gudrun Sjödén in der Post. Die Kleidung gefällt mir zwar nur bedingt, aber die in Norwegen gemachten Bilder finde ich unglaublich toll.

4 kommentarer:

 1. Hei til deg:) Tusen tusen takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen til meg.Er så enig med deg i lille prinsen, han er min største skatt og jeg NYTER denne tide. Vet jo hvor fort tiden går via de 5 STORE barna jeg har i hus.. Jeg har også fått Gudrun katalogen og har faktisk mange ønsker denne gangen.., men kan jo ikke velge alt jeg hal lys på..Ønsker deg fortsatt god helg:)

  SvarSlett
 2. Noen av disse klærne var veldig søte =) Så fine høstfarger på bildene under her også =) Ha en finfin søndag!! Klem fra M

  SvarSlett
 3. Enig, noe var veldig fint, og noe var nok litt for spesielt for meg, men smak kan jo som kjent ikke diskuteres. Iallfall flott stemning i bildene. Håper du får en fin fin uke...klem

  SvarSlett
 4. das stimmt!
  Und ab und zu schoene Anregungen, einfach nur aufgrund der tollen Fotos .


  LG
  Neike

  SvarSlett