2009/04/13

Hilsen fra Bremen

Vil bare sende dere en liten påskehils fra Bremen. Været er så utrolig deilig og vi koser oss masse i solskinn. Ja, nå har våren endelig kommet til oss. Jeg husker ingen påske med et slikt fint vær. Tusen takk for koselige kommentarer! Hilsen og klem, Pillepalle

5 kommentarer:

 1. Hei Pillepalle :)Så flott at dere har så fint vær du er også! Her har det vært masse sol men i dag har det regnet hele dagen.
  Likevel har det passet godt fordi vi holder på med prosjektet i stua! Kos dere videre i Bremen! Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Hei Pillepalle :)Så flott at dere har så fint vær du er også! Her har det vært masse sol men i dag har det regnet hele dagen.
  Likevel har det passet godt fordi vi holder på med prosjektet i stua! Kos dere videre i Bremen! Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Hei på deg Pillepalle. Må jeg bare få lov til å si til det kjedsommelige at du er utrolig flink til å skrive norsk. Er du sikker på at du ikke er norsk??? Hi hi.

  Så koselig med hilsener fra deg i det siste, og endelig og omsider får jeg tatt meg en tur innom deg igjen. Ser ut som dere koser dere i Bremen med finvær og det som skal til for at en tur skal bli bra. Sushi har jeg aldri smakt, og grunnen til det er at vi ikke har en eneste sushi restaurant i byen vår. Det er synd. Tror nok mange ville prøvt det hvis de bare fikk sjansen.

  Hvem er den gamle fruen på ditt profilbilde? Regner med at det ikke er deg :) :)).

  Nå er det senga, og tidlig opp i morgen. Da er det jobb igjen. Stønnnnnn..... Har ikke lyst til å jobbe, nei, nei, nei...

  Vi blogges Pillepalle, klem fra Minmill

  SvarSlett