2009/12/13

Julemarked på vannslott

Det har dessverre ikke snødd i dag, men likevel var julemarkedet på dette vannslottet utrolig koselig.  
Der var det mange gjøgler, "ridder" og artister og vi storkoste oss der.
Senere gikk vi en liten tur rundt i byen. Selv sola kom ut og så hadde vi det fint!
Weihnachtsmarkt mit Gauklern, Rittern und Artisten auf einem Wasserschloss. 
Am Nachmittag sonniger Spaziergang in der Stadt.

8 kommentarer:

 1. For et flott sted, riktig eventyraktig ut:)

  SvarSlett
 2. Ser ud til at have været en dejlig weekend :-)

  SvarSlett
 3. Hei Pillepalle! Ser ut som det er mange julemarkeder der du bor, så heldig du er. Selv om kanskje ikke alle er som forventet. Det er så godt å tusle rundt å se på all pynten og maten og luktene, mmm! Jeg digger foresten julekortene dine, de var jo nydelige! Jeg har jo gavepapir med hvite prikker, så skal ikke se bort fra at det kan bli litt sopp-kort her også. Han fin mandag:)

  Maya

  SvarSlett
 4. Så fantastisk mange flotte slott du har i din nærhet Pillepalle!! tenk å bo i slike omgivelser!! Det er så koselig med julamrked..Man rusler rundt og nyter stemningen og kommer i julestemning selv også!
  Så mye flott du har bakt forresten!! Vi holder på med alle våre prosjekter hjemme så jeg har ikke rukket å bake en eneste kake ennå men skal ta det igjen denne uken.
  Jeg skal snart legge ut bilder av den fine gaven jeg fikk av deg også Pillepalle!
  Wiinbladkortene er så nydelige!!
  Ha en fin mandag videre. Jeg skal hjem og lage litt god middag i dag siden Kardemommemannen har bursdag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Det såg utruleg flott ut!!
  Julemarked er kjempe koseleg :)
  Deilig bakst å finna her og :)

  Eg har bare lagt litt konfekt,kakemenn og julegeiter.

  Ha ein kjempefin tysdag!
  Klemmer frå kamille

  SvarSlett
 6. Das sieht aber ma schön aus. Ich glaub´ das is ein Weihnachtsmarkt ganz nach meinem Geschmack...! =)

  SvarSlett
 7. Traumhaft schöne Fotos!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 8. Kjære, snille Pillepalle!

  Gjett om jeg ble superglad når jeg fant nyyydelige kort fra deg i postkassen min!! Visste du at jeg hadde sittet å siklet og ønsket og bedt og håpet på å få et av de utrolig flotte kortene dine? Du må være en slags virituell tankeleser;) Eller kanskje jeg har skrevet det i en kommentar? Uansett, jeg ble KJEMPEGLAD!! Jeg har hatt så utrolig lite inspirasjon og lyst til å blogge i det siste, men nå kjente jeg en liten spire komme tilbake. Kortene med ugle og bambi har fått plass i adventsstaken vår (ja, det høres rart ut, ikke sant, men jeg skal vise deg bilde av det. Det ble SÅ fint), og soppebildet har kommet opp i den blå rammen min, der jeg har alle de fineste kortene mine. Du er så omtenksom, og det varmer. Jeg har vært dårlig med alt sånn i det siste... julekort, julevask, julebakst- ingenting har blitt gjort. Men i morgen skal jeg og Rasmus vaske hele leiligheten fra topp til tå. DET blir godt:) Alltid deilig å komme tilbake til ren leilighet etter at man har vært borte. På mandag drar vi til Toten, og det blir så deilig å få slappe av hjemme hos mamma og pappa. Nå kommer snart en venninne på sen lunsj, og det står rundstykker i ovnen. Det lukter deilig:)

  Ha en kjempeflott fredagskveld, håper du slapper av og nyter førjulstiden Pillepalle!

  Varme klemmer fra Marthe

  SvarSlett