2009/12/02

Papirverksted, pakke fra Norge og rød-hvitt-frie sone :)

Mens guttene er fortsatt hjemme ble det litt papirverksted i de siste dagene. Vi klipper og limer og klipper og limer :) Imidlertid er denne plasteboksen fyllt med utklippete dyr, stjerner, hjerter, sopp....Vil gjerne lage alle julekort selv, jeg. Skal komme tilbake med noen eksempler på kort. Det var også morsomt å forvandle noen gamle juletrefigurer :)) 
Wir haben ziemlich viel geschnippelt und geklebt in den letzten Tagen. Die Box ist inzwischen prall gefüllt mit ausgeschnittenen Weihnachtsmotiven, die alle für unsere selbst gemachten Weihnachtskarten bestimmt sind. 
Det ringte på døra i morges. Postmannen kom med en pakke for meg, HURRA! Denne pakken kom helt fra Oslo! Ja, det var søteste Marthe som made my day today! For en vidunderpose jeg fikk :))) Bare se på alle disse herligheter. Prikkete grytekluer som passer perfekt til mitt julekjøkkenet, en herlige stripete pose, nydelig fugl med julelue, en vakker ugl, et knallsøtt nostalgisk kort og verdens rørende ord i brev som kom med alle disse skatter! Tusen, tusen takk kjære, søte Marthe!! Jeg gleder meg så mye :)) Det varmer så mye midt i alle våre sykdommer!
Der Postbote brachte heute ein Päckchen von der supersüßen Marthe. Eine echte Wundertüte war das! Topflappen, Stoffschale, Vogel, Eule und eine nostalgische Karte. Zusätzlich zu all diesen Herrlichkeiten kamen auch wunderbare, liebe Worte per Brief bei mir an. Ich habe mich so sehr gefreut!!!
Ja, her i rommet til Pillepalle er det nesten rød-hvitt-frie sone ;-) 
Rot-weiß-freie Zone in meinem Zimmer ;-)

11 kommentarer:

 1. Du hast ja wieder ganz viele, wunderschöne und fröhlich-bunte Posts geschrieben.
  Eure Weihnachtsmotive gefallen mir sehr gut und das Päckchen, welches du von Marthe bekommen hast, ist wundervoll!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 2. Eure Weihnachtsmotive sind sooo schön, ich liebe Punkte!!
  Einen schönen Abend und herzliche Grüße Polly

  SvarSlett
 3. Her var det masse fint ja!! Blir så utrolig godt humør av å se på alle disse fine fargene:)
  Ha en kjempefin kveld videre:)

  SvarSlett
 4. Så mye fint du lager og heldig deg som har fått så flott pakke.:) Jeg liker godt litt alternative farger og figurer til jul jeg også altså!

  SvarSlett
 5. Så mye morsomt dere har laget da :-) Her blir det juleverksted først om 14 dager. Har mye liggende fra en del tidligere storinnkjøp hos Panduro, så det meste er i hus i alle fall.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 6. Hei - det er ikke første gang jeg er innom bloggen din - men første gang jeg legger igjen et spor!

  Jeg liker stilen din - det fine fargerike. Også liker jeg at du skriver på både tysk og norsk. Har nemlig studert et år i Karlsruhe, og liker derfor tilgjengelige måter å opprettholde språket på. Derfor er dine små poster så fine:)

  Hvor i Tyskland holder du hus?

  Jeg savner Glühwein og Weihnachtsmarkedene, neste desember må jeg ta meg en tur nedover igjen! Ha en fin førjulstid.

  SvarSlett
 7. Så mange fine farger!

  SvarSlett
 8. så mange fine ting å se på her. det er gøy med papirverksted. også så heldig du var som fikk så fin pakke. jeg elsker pakke i posten. ha en fiiin dag.

  SvarSlett