2009/03/22

Er så glad i farger i det siste

Jeg var ikke så glad i farger før. Det var masse blå rundt meg, blå og litt hvit, men ikke så mye forskjellige farger. Har musen kysset meg kanskje i de siste måneder, hihi? Nei, jeg begynte å blogge....Det er deilig å bli inspirert av så mange fine idéer rundt i bloggeverden. I øyeblikk er jeg vel glad i sarte, vårlige farger og gleder meg hver dag til nye inspirasjoner. Ha en kjempefin søndag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Man mååå ha en dæsj med farger man liker inn i huset:-) Her er det vårfarger hele året - bortsett fra til jul.

  SvarSlett
 2. Kjære deg!
  Jeg kjenner meg så igjen- jeg hadde veldig lite farger i huset frem til jul, men nå har det blitt rene fargebonanza etterhvert;) Det har nok noe med inspirasjon fra andre bloggere å gjøre. Og det er herlig å omgi seg med litt flere farger nå frem mot sommeren:) Så mange nydelige detaljer du har i hjemmet ditt.. Likte spesielt godt de asiatiskinspirerte bildene (eller er det kort?) og sengeteppet:)

  Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg. Det er rart hvor nervøs og forventningsfull man blir - man skal tross alt møte barnet sitt for første gang! Alt gikk kjempebra i dag, og det ser ut til at vi får ei lita jente:) Sunn og frisk og nydelig! Tre bilder fikk bli med hjem, og de er sendt rundt til familie og venner allerede. Pappaen min synes hun ligner bestefaren sin på en prikk;) Herlig søt var hun vertfall, med den skjønneste oppstoppernesa;) Nå er jeg glad!

  Håper du har en super kveld, her blir det hobbykveld med en venninne!

  Klem Marthe

  SvarSlett
 3. Du har sköna färger i ditt hem...gillar också ljusblå -grå-gammaldags nyanser även om mitt hem drabbats av en akut färgchock det senaste året...hihi! Tapeten i lilla skåpets vägg var jättefin och du har kombinerat ihop färgerna sååå fint tycker jag! Jättekul att komma hit och titta in på din blogg, kommer absolut tillbaka...

  Lycke

  SvarSlett