2009/03/09

Mandagstema - uklart

Mette skrev: ...ord er uklart ....uklart for meg - uklart for deg. Ja, sånn var det hos oss! Det var uklart for meg - det var uklart for han, kjæresten min. Skal de bli gutt? Skal det bli pike? Vi visste ikke. Vi hadde bare et nydelig ultralyd-bilde. Riktignok ville vi ikke ha informasjonen om kjønnet av babyen i magen min.  Det var ikke viktig for oss. Det var likevel veldig spennende å vente barn :) Kl. 11.47 på søndag 10.11.1996 visste vi: Det har blitt gutt! Eldstemannen vår var født. Han ligner dette bilde til i dag  - ingen tullprat!

6 kommentarer:

 1. Dette var en veldig spesiell tolkning av ordet. men ååå så fint og godt. Ha det bra.
  Hilsen Margit.

  SvarSlett
 2. Så flott tolkning:0)
  Veldig fint ultralydbilde...
  Klem

  SvarSlett
 3. Koselig og fin tolkning av temaet!

  SvarSlett
 4. Hei Pillepalle
  Velkommen hjem fra München! Håper du hadde det storartet, mens du hoppet fra interiørbutikk til interiørbutikk.
  Så flotte inspirasjonsbilder du har lagt ut med vårlig piff. Det bladet virket jo veldig herlig.
  Så genial måte å tolke ordet "uklart" på.Koselig med disse ultrabildene og forunderlig at det du ser skulle vokse å bli den store gutten du kjenner i dag.
  Kjønnet var ikke viktig, men vi valgte alikevel å vite det. Legen sa på førstemann "Gå og kjøp gutteklær, og skulle ikke det stemme at det er gutt skal jeg betale for alle gutteklærne!" Han var SÅ sikker.
  I ettertid synes jeg det er koselig at pappa som ikke overlevde selve fødselen, viste at vi skulle ha en gutt og kjente også navnet barnet skulle få.
  Han var den første som fikk vite kjønnet. Han ringt meg veldig nysgjerrig, men prøve å late som han ikke var det. Spurte "tilfeldig" om vi hadde vært hos legen i dag.... "ja, det blir gutt" sa jeg. "Fint, da får jeg noen å prate med også", sa pappa. Det er nemlig flest jenter i vår familie.
  Her er det mildt men masse snø. Eldstemann skal gå på ski i gymmen på skolen.
  Ha en glad dag, Pillepalle!

  SvarSlett
 5. Flott tolkning av temaet! Graviditet er en uklar tid...masse tanker, bekymringer, forventninger, spenning og glede om hverandre! :O)

  SvarSlett
 6. Ja, misunnelig på slike tolkninger jeg! Hehe!
  Men ja, helt klart mye uklart i det!
  Ha en flott uke!

  SvarSlett