2009/03/11

München og nytt kjøp

På siste helg yngstemannen og jeg har vært på helgstur til München. Turen var veldig bra, men været....dårlig på lørdag, litt bedre på søndag. Etter 10 timer i bussen, ufff, har vi endelig rukket hotellet som er både hotell og hostel. På lørdag morgen gikk guttene til BMW-museet, mens noen mødre og fru Pillepalle koste seg på handletur.....
nei, nei, her var det bare butikkvindutur :)
Men her var det veldig interessant å handle! Fine butikker med masse flotte ting! Jeg fant en butikk som heter Radspieler. Det var eldoradoen for meg! De hadde alt hva hjertet mitt begjærer. Måtte kjøpe noen ting selvsagt!
Bla har det blitt krus fra rice,
tallerken fra rice, servietter fra Cath Kidston, 
herlige kort,
enda flere herlige kort
og noen påskepynt. Åh, det var deilig i München!
Vil også si tusen takk for alle hyggelige kommentarer i de siste dagene!

9 kommentarer:

 1. Hei kjære Pillepalle :)Det er visst en evighet siden jeg la igjen kommentarer og beveget meg rundt i blogglandia men nå må jeg takke deg for alle koselige kommentarer på bloggen min!
  Jeg har vært superdårlig på å svare..
  Heldige deg som har vært i Munchen og shoppet!
  Ser at Rice finnes nedover i Europa og det er så morsomt. Jeg elsker jo de produktene! Ingen andre slår Rice i fargeglede, morsom design og gode priser samtidig..Håper du har det bra! Stor klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 2. Så gøy med shoppetur...
  Også fikk du med deg såååå mye fint hjem...

  Det bambikortet du har til venstre ligner på det jeg har på siden på bloggen min, bare at du har to bambier...*sukk*...må visst ut å lete etter det jeg nå...Synes nemlig det var sååå fint....Har nettopp vært i Lillehammer og kjøpt et slikt kort med bambi på som jeg har sendt til min bloggvenninne Kosenemine....Håper hun blir glad...

  Kan tenke meg den shoppingturen var ren fornøyelse når man ser på fangsten her ja...

  Oki, ha en fin kveld=)
  Drops=)

  SvarSlett
 3. Mycket härlig shopping du gjort! Älskar Rice prylar!!

  SvarSlett
 4. Jeg har aldri vært i Munchen, men en storby har uansett mye å by på for shoppinglystne. Så bra du fant denne butikken med de Rice tingene. Jeg synes Rice har så mye fint. Alt det andre du kjøpte var også lekkert, heldige Pillepalle. Er det ikke deilig å få shoppet litt da?
  Her sitter jeg og jobber og jobber men må ta meg tid til å inn på noen bloggbesøk innimellom. I morgen må jeg reise til Sandefjord, der skal vi ha produktlansering. Firmaet jeg jobber for har noen nyheter som vi må lære om. Og da er det opp klokken halv seks i morgen tidlig og er nok ikke hjemme før klokken syv på kvelden, så det blir en meget laaaang dag.
  Ha en fin kveld Pillepalle. Klem Minmill

  SvarSlett
 5. Liebe Pillepalle, vielen Dank für Deine Glückwünsche!

  Nach München wollte ich auch schon längst mal. Hast ja schöne Schätze gefunden! Am schönsten fand ich die Bambi-Karten. Wie süß!

  Liebe Grüße von Sally

  SvarSlett
 6. Så masse flott du hadde fått plass til i kofferten! Elsket bambikortene,fatet med høner og hare-eggevarmeren spesielt, men alt var herlig fargesprakende og fint! Jeg har veldig lyst på masse nytt nå som våren kommer. Det er fornyelsens årstid føler jeg, og behovet for noe nytt melder seg. Men foreløpig har jeg nøyd meg med å male litt. Vi får se om det blir litt shopping til helgen;)

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har kjøpt, herlige farger!! Skjønner godt at du liker den byen,ikke bare på grunn av shoppingen altså...:-)

  SvarSlett
 8. hej hej! :)

  oj vilken shopping denna stad bjöd på, såg ut att vara rena paradiset för sånna fårgälskare som oss :)

  Riktigt fina fynd du gjorde, blev allt lite avundsjuk på dig nu jag ;)

  ha en trevlig helg!

  SvarSlett
 9. Hi Pillepalle,

  ich verstehe ja leider gar nichts :O(.
  Aber ich schaue zu gerne deine Bilder an !!

  Wünsch dir eine schöne Woche!
  Liebe grüße
  Neike

  SvarSlett