2009/03/20

Litt vårlig inspirasjon

Kjøpte to nye interiøreblader i går. Det var deilig å sitte på balkongen med bladene på knær og en kop te like ved siden av meg. Sola skinner også i dag, himmelen er skyløs. Sånn skal det bli!
Her kommer det litt inspirasjon fra bladene :)
Ha en knallfin helg alle sammen! Hilsen fra den solskinnende fru Pillepalle

6 kommentarer:

 1. Det er livet - sol og interiør:-)
  Kos deg videre!

  SvarSlett
 2. Kjære søte Pillepalle
  Du må være vårmenneske nummer 1, og nå tror jeg du lengter helt vanvittig etter våren, men det høres jo riktig vårlig ut hos deg i Tyskland.
  Så herlig å sitte på verandaen med te og interiørblader! Det kunne jeg virkelig like! Det er mye snø i hagen vår enda, men jeg tror vi får måke til små solplasser.
  Til søndag skal vi feire mammas 87 årsdag.Da kommer det familie som bor i Oslo hit også. Dagen er egentlig mandag, så det blir litt feiring da og.
  Fortsett og fryd deg over vårlige dager og ha en flott helg! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Ja hos deg var det vårstemning...Solen skinner også her i dag,så jeg håper den blir værende,selvom jeg ser noen skremmende skyer i det fjerne...Go`helg til deg fra Maliva

  SvarSlett
 4. Så deilige vårliginspirerte magasin du har fått tak i!:)Ser at de små Mini labo bamsene som jeg har noen typer av i nettbutikken sitter i den blå sofaen:)Så artig da.De er nok mer kjent nede på kontinentet enn her oppe i norge;)Har nettopp klistret meg et mini labo tre på mitt kjøleskap ,det ble veldig morsomt.Ute på grenene har jeg hengt opp bilder med magneter.Stilige klister på det lyse kjøleskapet ifra Smeg som du viser:)Skjønn den lille røde fuglen.Bloggen din er så fin ,det er vedlig inspirerende å lese den.Gleder meg til å se om påskeharen besøker den fine balkongen din ;)Ha en deilig helg!:)

  SvarSlett
 5. Mycket härlig inspiration du bjuder på idag. Fick idag rejäla vårkänningar då snön börjar slaska och vägarna har blivit bara.

  SvarSlett
 6. Er så mange flotte interiørblader i Tyskland. Skal kjøpe en bunke når vi skal på ferie til Glücksburg i sommer!

  SvarSlett