2009/03/28

Ny heklepute

Jeg har inspisert min ullrester kurv  og der fant jeg tilstrekkelig sokkeull for å lage en ny pute til yngstemannens kjøkkenstol. Puten virker som en loppisfunn synes jeg, men den er jo bra nok for å bli forsøplet under verdens største forurenser :) Egentlig kan jeg lage en fullstendig mat med alle rester som jeg stadig finner under stolen sin.
Har også klippet noen grener for å lage en påskebukett. Vil gjerne kjøpe noen blomster til for å forskjønne hele saken litt. Eggene kjøpte jeg på loppemarkedet i siste helg.

4 kommentarer:

 1. God helg, Pillepalle:)

  Blir så imponert over tempoet til folk i blogglandia. Plutselig dukker det opp en ny pute eller et nytt teppe. Kommer til å holde på med babyteppet mitt til evig tid;) Har hatt betennelse i en finger, så hekleriet har fått ligge litt... Puten din var kjempefin, tror nok den er god å sitte på.

  Mønsteret bak det lille bordet med påskegreiner var utrolig flott! Fine, glade farger. Er det et tapet?

  Nå skal jeg og mannen på loppemarked. Håper jeg finner noen skjulte skatter.

  Ønsker deg en fin og glad helg!

  Klem Marthe

  SvarSlett
 2. God kveld! Puten ble kjempefin! Har planer om å lage en lignende, og nå fikk jeg et lite spark bak. Nå er lysene slukket og vi markere earth hour. En utlodning inne hos meg om du vil ta et titt.. :) *Glede*

  SvarSlett
 3. Så nydelig pute du har laget!Så flink du er :)
  Ha en fortsatt fin helg!:)

  SvarSlett
 4. God morgen, kjære Pillepalle!
  Den nye puten du har tryllet fram likte jeg kjempegodt! Nydelige farvekombinasjoner. Jeg synes denne petroleumsfarven er så fin.
  Jeg har ikke vært så flink med heklenåla i det siste. Det går litt i rykk og napp.
  Nå har jeg liksom hatt aller mest lyst til å sy på min gamle symaskin.
  Her strålte solen inn vinduet til morgen i dag,
  Akkurat nå tror jeg den har gjemt seg litt.
  Vi har enda ikke spist frokost, men nå er det ikke lenge til. Guttene er glade hvis vi hviler,sover lenge, for da får de litt mer morgen-tv.
  Ønsker der en flott søndag med familien!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett