2009/03/05

Vårlige farger og helgstur til München

Hei, hei! Jeg er fortsatt opptatt med å lokke våren herover, men han skaper seg og nøler enda litt. I alle fall er det flott å har noen vårlige farger rundt seg synes jeg. På ettermiddag skal vi på helgstur til München, yngestmannen min og jeg. Vi reiser sammen med fotballclubben hans. Ufff, det betyr å sitte i bussen for minst 16 timer....I morgen har foreldrene fri for noen timer, mens guttene skal visitere BMW-museet og Olympiatårnet. Helt oppe vil de spise på restauranten. Handleturen min er allerede planlagt - selvsagt detaljert! Man kan da ikke fråtse tid når man har den sjelden sjanse å handle i stor storbyen :) På lørdag ettermiddag skal vi alle se på første liga- fotballkampen Bayern München vs. Hannover 96. Søndag skal det bli omvisning i byen først og på ettermiddag skal vi reiser hjemover. Ha en koselig helg alle sammen!

7 kommentarer:

 1. God tur! Og takk igjen :)

  SvarSlett
 2. Ja det blir noen timer i buss det,har selv vært på tur med Hvitebusser sammens med klassen til min datter...Håper våren har kommet nedover der da...for da kan det jo være vakkert bare å sitte og beskue naturen gjennom vinduet..Sikkert mange spennende butikker også kan jeg tenke meg...Go`tur til deg fra Maliva

  SvarSlett
 3. Uh, for en lang busstur! Men når du vet at litt gledelig shopping venter i det fjerne blir vel bussturen lettere? Håper du viser oss noen av shoppingkuppene dine:)

  Vet du, de to siste dagene har jeg kommet rett inn på en hjemmeside for bible college når jeg har trykket på linken din. Merkelig! Eller har du startet bibelskole på si?;) Men i dag var det heldigvis din kjente og kjære side som dukket opp. Har du en forklaring, eller hørt om andre som har opplevd det samme på siden din?

  Du spurte hva mannen sa om fotballforbud? Hehe, han var hjertens enig. Han har fått tre skader på fotballbanen de siste seks månedene, og en gang må grensen gå;) Selv om jeg prøver å ikke rette pekefinger...

  Ønsker deg en flott helg og god tur til München:)

  Klem Marthe

  SvarSlett
 4. Så kos deg masse Pillepalle. Skjønner hva du mener med planlagt shopping når tiden er knapp. Håper du har med deg gode sko og ikke så varmt tøy. Stor veske er også viktig. He he. Jeg er shoppaholiker selv, og kjenner triksene.
  Regner med du vil vise oss litt når du er tilbake.

  SvarSlett
 5. Så herlige vårfargar!! Kjenpefint:-) Lengter etter våren, men i dag begynte det jammen og snø igjen..aarrg!!

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 6. Hei vårlige Pillepalle
  Nå er du vel allerede reist til München, men håper i allefall at du får en super tur og har det gøy både på fotballkamp og i shoppinggatene.
  München har jeg aldri vært i før.
  Ser du sprer rundt deg med vår i hjemmet, og du har brukt så mange fine, friske farver.
  God helg, Pillepalle!
  Klem fra Kapara

  SvarSlett
 7. Hej!
  Hoppas att ni får en trevlig helg och att det går bra med fotbollen!

  SvarSlett