2009/03/30

Loppisfunn på gamlebyens loppmarkedet

Eldstemannen og jeg gikk på loppemarkedet i gamlebyen vårt i går ettermiddag. Været var både deilig og dårlig, men heldigvis har vi ikke blitt våt. Denne loppemarked er ekstra flott, fordi det finnes ekte skatter og mye spennende ting på. Jeg er jo ikke interessert i mobiltelefoner, chipkort eller dvd'er på et loppemarked. Nei, jeg vil gjerne se på fine, spennende, morsomme eller splitter gale ting. Og så fant jeg noen eggeglass (høns) som ble produsert i den tidligere DDR (GDR), d.v.s. Østtyskland. De har kultstatus og er utrolig kule, synes jeg. I tillegg kom jeg hjem med noen søte flotte egg og en bitteliten fugl i vesken. Eggene og fuglen er fra 1950tallene. Til slutt kjøpte jeg enda en hundebrosje fra 50tallene. Den hundegale svigerinnen min faller ikke bare for porselenhunder, men også for hundebrosjer :)
På veien hjem passerte vi et av mine yndlingsbutikkvinduer (for et ord..)....yes, Kitsch Kitchen is in town :)
Ha en fin uke alle sammen! Beste hilsen fra den høy fornøyd fru Pillepalle

5 kommentarer:

 1. Hei! Å, så utrolig mye spennende det var på det loppemarkedet. Her så det ut til at man kunne finne noen ordentlige skatter. Eggeglassene var skikkelig kule! :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt med loppemarked!! Kjenner at eg gler meg til dei begynner å kome her:-) Kjempesøte eggeglass i herlige fargar!!

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle
  Kjenner jeg ville tryllet meg til det loppemarkedet! Det kilte i magen bare av å se bildene! Det er kjempemorsomt å se bilder fra loppemarkeder i andre land. Gjerne flere slike bilder!!
  Tenker du storkoste deg jeg.
  Jeg forelsket meg i sirkuselefanten med ball jeg.
  Morsomme og frodige eggeglass fra tidligere Øst-Tyskland!
  Tenk, hundebrosje! Hi, hi
  Ha en god kveld! jeg skriver mail til deg i morgen jeg.
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 4. God morgen Pillepalle!

  Dette så ut som et kult loppemarked, og for noen fine eggeglass. Disse skulle jeg gjerne spist egg fra i påsken (og ellers i året). Veldig morsomme og fargeglade!

  Her skal det males hylle i dag, og kanskje jeg endelig blir ferdig med hekleriene mine...synes det tar en evighet!

  Ha en glad dag!

  Klem Marthe

  SvarSlett
 5. De eggeglassene er utrolig kule! :) Sånne skulle jeg også gjerne hatt. Tenk så mye kult man kan finne på loppemarked.

  SvarSlett