2009/03/25

Inspirasjon: påskepynt

Bildene er lånt fra Living at home.

5 kommentarer:

 1. Du er så flink med farger! Blir glad av å ta en tur innom deg. Selv om det ikke er så fargerikt hos meg liker jeg godt å se det hos andre. Ha en fin dag! Klem Mette

  SvarSlett
 2. Dette hadde passet inn hos meg, altså! Nydelige ting:-)

  SvarSlett
 3. Vakre og vårlige bilder!! Det lilla er bare så fint!!!

  SvarSlett
 4. Kjære snille Pillepalle :)) Millioner av takk for den herlige pakken som kom i posten i dag!!! Nydelige servietter til Karamella og den superfine lille vesken til heldige meg fra
  selveste Kitch Kitchen :)) Bedre kan det ikke få blitt snille deg!!!! Den lille vesken var av samme type som jeg har sett på bilder fra den herlige butikken i Amsterdam og ønsket meg!! Tusen hjertelig takk snille deg fra både meg og Karamella :)))
  Så herlige påskefine ting du har lagt ut bilder av. Nå begynner det virkelig å nærme seg denne glade høytiden og her gleder vi oss til å reise på fjellet og få litt miljøforandring! Her går det sakte men sikkert framover men vi har nok fortsatt et stykke igjen før jentene er på beina igjen. man har ikke noe å gi mot virus dessverre så det er bare å vente til uhumskhetene er ute av kroppen! Ha en fortsatt fin onsdag Pillepalle og millioner av takk igjen :)) Store klemmer fra huset ved bekken :))

  SvarSlett
 5. Heisan Pillepalle!
  Takk for hilsen! Så fint at hunden får bo hos deg. Man må jo fordele litt på godene!
  Her var det masse nydelige og vårlige farver.
  Kos deg masse med venninnebesøk!
  Her har det heldigvis sluttet og snø, og solen stråler nå i ettermiddagstimene. Gutta holder på med sparkesykler i gata (stille gate) og storkoser seg.
  Jeg har satt deig til rundstykker og har akkurat kommet hjem fra tannlegen. Har bare pusset.
  Klem fra kaspara

  SvarSlett