2009/02/25

Blomster i huset!

Blomster i huset er beste medisinen synes jeg. Heldig jeg, jeg kjøpte noen nye hyasinter og muscari for noen dager siden :))
Tusen takk for søte kommentarer her inne! Beklager at så mange hadde problemer med å skrive kommentar. Jeg har fjernet koden og håper det fungeret bedre nå. Så legg gjerne igjen kommentar. Mange takk for tålmodigheten deres!

4 kommentarer:

 1. Det finnes ingenting som pynter så opp som friske blomster. Dessverre er jeg en real plantedreper - det er ingenting som holder lenger enn en uke.. men jeg har faktisk tre hyacinter som fortsatt står:) Lykke til med dine!

  Takk for lang og koselig kommentar, det er veldig stas å skulle bli mamma! Jeg gleder meg og kjenner på forventningene hver dag. Gleder meg til alt, til og med bleiene og skrikingene, hehe. Og jeg gleder meg til å gå på barnemøbeljakt. Jeg har allerede funnet en nydelig vugge og en kommode som skal stå på barnerommet. De trenger bare et strøk maling.

  Tipper guttene dine så herlige ut i mammans loppefunn! Det kommer nok til å bli en del brukt her i heimen også.

  Håper du er frisk igjen! ha en strålende kveld:)

  Klem Marthe

  SvarSlett
 2. Så koselige blomster! Jeg pleier bare å ha svibler til jul, men de er jo nydelige til å ha nå også. Jeg snakket om et tema vi kalte "Frisk nok for livet", at det går an å ha god helse til tross for at man har en sykdom eller skade.

  Håper du er friskere nå :)

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle!
  ja, jeg prøvde mange ,mange ganger i går og legge igjen en kommentar til Pillepalle som var syk, men det var nytteløst.
  Håper formen er bedre i dag!
  Så herlig kunstverk av sønnen din! Likte komposisjonen og formene. den skulle vært rammet inn vet du. Det er så fint å verdsette ungenes kunst!
  Koselig med blomster, men her er jeg helt lik Marthe; en skikkelig "flowerkiller". Derfor blir det mye kvister hos meg. Kirsebærkvister er noe av det fineste jeg vet om.
  Nå er ungene mine i seng, og mannen er på møte i bystyret. Han er der ikke som politiker men for å svare på spørsmål i forhold til kommunens budsjett.
  Tenkte jeg skulle besøke litt blogger nå, mens jeg koser meg med en kopp kaffe.
  Ha en fin kveld og håper som sagt at formen er på vei oppover. Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Hei igjen, Pillepalle!
  Glemte jo helt å nevne den heklede toppen du viste! Så søtt å tenke på meg!
  Ja, jeg tror båthals eller noe slikt er mest enkelt, eller bare rett over, kanskje det hadde gått ann å få til en halternickel (?) noe i den duren.....(slik man knyter bak halsen og som har åpen rygg. Fint når man er brun på sommeren. )
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett