2009/02/26

Gratulerer med dagen, min kjære vennine!

Min aller beste vennine har bursdag i dag. Hun er på 45 år nå. Dessverre kan vi ikke feire sammen, fordi hun bor i New Zealand siden ett år. Vi har blitt kjent med hverandre når vi begynte å studere for nesten 13 år siden. Min vennine er så nydelig og jeg savner hun så mye. Hun er nysgjerrig, hun snakker alltid med handene sine, hun baker sandkaker for meg, hun spiser gjerne, hun sykkler gjerne, hun har så flotte håndvesker, hun er lat på strandkanten, hun elsker loppemarkeder, hun har fint hår, hun er såååå glad i smykk, hun er en omsorgsfull mor, hun er glad i katter, hun vet alltid hva hjertet mitt begjærer, hun sjenker de fineste gavene, hun er en omsorgsfull vennine, hun har humør, hun er smakfull, hun er veldig interessiert i alt, hun er alltid positiv og masse, masse mer. Derfor er jeg så glad i hun! Det er kjempeflott å ha sånn en vennine! Det varmer!
Hun har flyttet sammen med mann og barn. Mannen hennes er lege og hadde lyst å jobbe i NZ. Jeg forsøkte å overtale han for å flytte til Norge, men det ville han ikke...Håper så mye at de kommer tilbake i løpet av de neste to årene.
Liebste S., ich wünsche Dir einen wunderschönen Tag. Alles Liebe für Dich!

3 kommentarer:

 1. Riktig god bedring i heimen.
  Fra Hedmarken.
  Kul den toppen med heklerier.
  Drops

  SvarSlett
 2. Kjære Pillepalle med vondt i toppetasjen!
  Så kjedelig med hodepine! Håper den er forsvunnet til i morgen, så du kan nyte fridagen din og ikke bare gulme hodepinetabletter!
  Så nydelig du skrev om bestevenninnen din! Håper hun får lest det. Jeg hadde blitt helt rørt hadde jeg vært henne.
  Så du klarte ikke lure dem til Norge! Hi, hi
  Nå har dere oss dere kan besøke og flere andre kjente har jeg jo også forstått.
  Her har eldstemann besøk av en kamerat fra skolen, og jeg har skkurat sittet sammen med dem og hjulpet til med lekser. Mamma lærer passer nøye på leksene vet du...
  Mannen min skal i bystyret i dag også, og jeg skal lage et innlegg etter ungene er i seng, besøke litt blogger,ringe noen venninner , drikke te og kose meg. Har så smått begynt å sy noen hjerter igjen også i noen nye stoffer.
  Må jo fornye meg litt!
  Ja, jeg elsker lilla forøvrig!
  Jeg blir faktisk kalt Lilla av min nærmeste familie. Det kalte jeg meg selv som barn, klarte ikke si mitt eget navn med en gang.
  Mamma sier alltid; Lilla og søsteren min og tantebarna mine.
  Ha en så bra kveld som mulig. Ønker deg god bedring!!!
  Stor klem fra den lilla damen -Kaspara

  SvarSlett
 3. Tusen takk for den koselige komentaren på bloggen min. Du har selv en hyggelig blogg som jeg sikkert kommer til å besøke igjen.

  Ha en fin helg.

  SvarSlett