2009/02/03

Pannekaker, ingefær!

Jeg hadde ikke så mye lyst å lage middag i går, så har det bare blitt pannekaker med epleskiver. De spiser vi gjerne med en kanel/sukker-blanding på. Eplemos passer også godt. Vi, det er bare  eldstemannen og jeg. Yngstemann liker derimot ikke pannekaker. Han liker nemlig nesten ingenting bortsett fra smørbrød med salami, cornflakes og litt kjøtt av og til. Så har det blitt pølser m/brød for han. Pga. allergi mot hvete(mel) spiser kjæresten min bla. aldri pannekaker. Så har det blitt ingen ting for han i går kveld. Hihi! Nei, nei. Det var ikke sånn! Han var da ikke hjemme, han spiste ute med kollegaene :)))). Jeg spiser bare vegetarisk, dvs. fisk men ikke kjøtt. Ufff. Skjønner dere, det er ikke sååå morsomt å lage mat hos oss...Den eneste i familien som spiser nesten alt er eldstemannen min. Men hva nytter det...?? I dag kjøpte jeg litt ingefær. Jeg er vel glad i dette smak! Bruker ingefær pulverisert bla. for vafler, pannekaker eller kinesik mat. Fersk ingefær bruker jeg mest for te. Jeg rasper knollen litt og setter til varmt vann. Hm, det smaker! Jeg synes det er også sunn. Guttene er vel glad i Bionade med ingefær-oransje-smak. Det er kult her i Tyskland. Joda, jeg vet, dette innlegg er ikke så spennende :))

4 kommentarer:

 1. Ingefær er godt! Vi pleier å lage te av det på jobben min. Men da skjærer vi biter og heller på vann i en kanne. Kanskje jeg skulle prøve å raspe litt. Da blir den vel sterk og god!

  Pannekakene så gode ut. Linus og jeg er glad i det, men mannen i huset er ikke så begeistret.

  SvarSlett
 2. Kul stekespade!

  Ha en fin kveld :O)

  SvarSlett
 3. Hei kjære morsomme Pillepalle :)
  Du skriver alltid så levende og morsomt..
  Tenk at du skriver så bra norsk..Jeg har alltid hørt at det er et vanskelig språk å lære seg..Beklager at jeg er litt fraværende på bloggene deres for tiden men datteren min er
  fortsatt syk og jeg kjenner at energien ikke er helt på topp..Hverdagen blir litt tristere og uten den helt store energien..
  Ser at du er glad i ingefær..Det er jeg også!
  Og det er visst kjempesunt også så da er det bare å fortsette å tilsette det i maten eller ha det i tekoppen ;)Ha en flott dag Pillepalle!
  Stor klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 4. Hei Pillepalle!
  Ingefærsmak er nydelig og det høres godt og spennende ut med dette i pannekaker. Vi hadde forøvrig pannekaker til middag i går. Det er nok ungene som er mest glad i det, synes det blir litt søtt. Liker små pannekaker med litt sukker til frokost ved siden av kaffe.
  Nå er gryteklutene på vei til Tyskland, så får vi håpe de kommer vel fram til deg.
  Har hatt fri i dag og minstemann har vært syk og hjemme fra skolen; øreverk, slapp og snufsete.
  Vi har drukket kakao og spist ostebrød mens snøfillene har lavet ned ute.
  Ha en god kveld! Klem fra Kaspara

  SvarSlett