2009/02/07

Obs! Norske grytekluer har funnet et nytt hjemsted i Tyskland!

Som vi hørte fra trygge kilder i dag har disse fine norske grytekluene funnet nytt hjemsted hos fru Pillepalle i Tyskland. Heimelsmannen vår fortalte videre at fru Pillepalle skal ha sprunget i luften for tre eller fire ganger.  Folk rundt hennes skal ha fått stor skrekk, men det var ikke mer eller mindre på grunn av gleden! Før skal grytekluene ha bodd hos fru Kaspara, en meget flinke og kreative dame som bor somewhere over the rainbow i Norge. Hun skal også ha skrevet brev med et utrolig fint Babuschka-bilde på. Det hersker taushet over innholdet, men som vi hørte fra kilden vår skal fru Pillepalle ha blitt helt rørt! Så vidt våre breaking nyheter! Takk for oppmerksomheten!

6 kommentarer:

 1. Hei på deg..så fine grytelapper! Herlig kort du fikk også, kjekt med pakke i posten:)

  Ha en fin kveld, og en god helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. SÅ koselig med pakke i posten.
  Det blir altfor lite oppmerksomhet i hverdagen..
  Nei nå skal jeg skrive et kort og sende til min koselige venninne...Kan jo bare skrive klem, på et koslig kort ala babuschka kortet du fikk av Kaspara.
  Drops

  SvarSlett
 3. Hei Pillepalle!
  Så morsomt å se gryteklutene hos deg! Morsom måte du har skrevet på også og veldig koselig å gi bort ting til en så glad mottaker!
  Nå er ungene lagt og mannen min og jeg sitter på hver vår data til de sovner. Vi har sett på uttakning til norske Grand Prix på tv.
  I morgen er det morsdag i Norge. Har dere noe sånt i Tyskland tro? Her er det noen som feirer stort, noen litt og andre hopper over hele morsdagen og synes det er noe handelstanden har funnet på for å tjene penger. jeg er jo oppvokst i en familie som feiret alt veldig, så vi har litt ekstra kos denne dagen. Har bedt mamma på middag blant annet.
  Ellers har jeg sendt deg en mail. Ha en fin kveld, Pillepalle! Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Så koselig gave! Gratulerer med morsdagen - uansett om dere feirer i Tyskland eller ikke, så passer norske tradisjoner inn hos deg :)

  SvarSlett
 5. SÅg direkt att det var ett par grytlappar sydda av KAspara. Fint kort också!
  Vi har inte morsdag i Sverige förrän någon gång i maj.

  SvarSlett
 6. Så koselig å få pakke i posten. Flotte grytekluter. Ønsker deg ei fin uke.

  SvarSlett