2009/02/20

Dagens farge er oransje!

Det er oransje dagen i dag! Klær, gulrøtter, appelsiner, kurv med deksel, Camper skoer, finger food med papaya, skoer om ogjen, Lofothus, kjeder og hårband, første fødten min med redningsvest på seg, karanteller panne, alger, Hallingsdalsliljer, sykkelhjelm, gresskar, ordbøker og Markens grøde, lunsjboks, poser lukker ov livbelte fra Oslofergen finnes hos meg (eller i bilderarkivet mitt)  i dag :) Det nederlanske folkeslag skulle bli vel begeistret i dag - oran(s)je, oran(s)je, oran(s)je, hihi. Tusen takk Rose love for tipsen om Photoscape!
Ha en fin og fargerik fredag alle sammen.

10 kommentarer:

 1. Så flott da!
  Fikset det du!
  God helg!
  Drar bort vi...

  SvarSlett
 2. Hei og god morgen til deg også Pillepalle. Du fortjente sikkert og sove litt lenge i dag. Jeg oppdaget en funksjon i bloggen som gjør at man kan lage innleggene dagen før, så blir de publisert til et klokkeslett som man legger inn. Det er jo genialt. På lørdag og søndag er vi på hytta, så jeg har laget ferdig innlegg til disse dagene som vil poppe opp på bloggen klokken åtte om morgenen. Det blir jo for å være med på fargeuken fullt ut.
  Ellers må jeg si at du har mange spennende oransje bilder i collagen din i dag. Får nesten lyst på en appelsin når jeg ser så mye oransje.

  SvarSlett
 3. Her var det orange i alle varianter. Så flott og fargerikt!!

  SvarSlett
 4. Så masse oransje! Her har du virkelig fått samlet masse forskjellig. Kantareller er så godt, og jeg begynte nesten å savne høsten;)

  Jeg har ikke fått lagt igjen kommentarer hos deg på mange dager... har forsøkt helt siden du la igjen hyggelig kommentar hos meg. Men bokstavkoden jeg må skrive for å legge igjen kommentar kommer ikke opp, og da får jeg ikke publisert kommentaren. Jeg har skrevet til deg på min side, og håper du har sett det.

  Det er veldig morsomt å følge alle de forskjellige fargetolkningene dine! Ha en gyllen og fin fredag:)

  Klem Marthe

  SvarSlett
 5. God morgen, Pillepalle!
  Prøver igjen jeg. Det går som regel bra den andre gangen.
  Så flott collage du har laget med oransje ting!
  Det ser så proft ut. Skulle gjerne lært meg det.
  Likte godt de oransje joggeskoene. Gresskar minner meg om avdøde tante Reidun som alltid hadde nydelig syltet gresskar til middagsretter( alternativ til tyttebærsyltetøy)
  Mye godt fra markens grøde her. Du kjenner sikkert til Knut Hamsun og romanen "Markens grøde" også du som den norges-eksperten du er!
  Det er forresten Knut Hamsun-år i år. Det er 150 år siden han ble født.
  Her snør det. Far i huset er på jobb, og ungene har fremdeles vinterferie. Tenkte de og jeg skulle se om søsteren min er hjemme nå i formiddag.
  Husker ikke helt om jeg fikk takket ordentlig for den koselige og lange mailen fra deg. Tusen takk! Kjempegøy å høre fra deg! Jeg sender deg en mail snart jeg. Ha en nydelig helg, du og hele familien din. Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Atter en gang må jeg si du har vært veldig flink til å finne såå mange orange ting. Jeg hadde litt problemer med den fargen, men noe fant jeg da. Ha en forts fin fredag !

  SvarSlett
 7. Så masse flott orange du fant! En farge å bli glad og våken av:-)

  Fin fredag!

  SvarSlett
 8. I dag har jeg oppdaget at oransje gjør meg glad ;) Og her inne var det riktig så oransje og fint. Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 9. Utruelg flott collage:0)
  Oransje er verkelg gladfarge nr 1, og her kjenner eg energien strøyme ut...
  Ha ein finfin fredag, klem

  SvarSlett