2009/02/13

Lite spennende i dag, bare litt nytt kjøp.

Har vært i byen i går. Jeg ville egentlig handle noen Green Gate eggeglass, men de kunne bare bestilles. Det var synd! Håper de kan kjøpes i neste uke. 
Så gikk turen videre. Jeg kjøpte noen fine prikkete muffinsformer (rød, grønn, blå og gull) i nærheten av skolen til guttene mine. Det var dagens overraskelsen da mamma'en stodde plutselig foran skoledøren. Vannligvis pleier jeg ikke å hente guttene. De grep selvsagt uventet sjansen og slet meg inne i neste sukkertøybutikken. Jeg skammer meg litt, men jeg kjøpte faktisk 1 kilo snop.....Ufff. Pga av tennene og magen blir slikkeriet selvfølgelig rasjoneret ved hjelp av denne Porsgrund/Porsgrunn-bollen. I denne butikken fant jeg også en nydelig boks som måtte ubetinget med!
I dag var jeg først og fremst veldig opptatt med fredaglig opprydningsjobb, men jeg hadde også lyst å ta noen bilder av ting og tang på hylla i gangen. Trekassen er fra Norge og har blitt malt for noen uker siden. De små vaser var en liten "imellom-gave" fra min kjære. Denne tingen i forgrunn er også noen som en vase. Med telysholderen forbinder jeg gode minner om en vennine som døde for mange, mange år siden. Hun var på 19 år  når hun har blitt drept i en fryktlig ulykke sammen med en av mine skolekamerater. De var underveis til fots og stodde ved siden av gaten når en bil kom i høy fart... De døde øyeblikkelig. Bilføreren var fullstendig beruset og omtåket med narkotika og gikk i fengelsen etterpå. Ja, når jeg nevner det kommer plutselig betrøvelige tanker selv om det var for nesten 20 år. 
Her er det litt make over med papir enda en gang. Furukomoden i gangen har også blitt malt. Nå var det tid for en liten forandring. 
Ha en stralende helg alle sammen. 

3 kommentarer:

 1. Så stilig kommoden så ut med papir øverst. Likte benken din også, flotte puter på den.

  SvarSlett
 2. Hei Pillepalle :)Takk for alle oppmuntrende kommentarer på bloggen min i det siste..jeg er langt på etterskudd med å besøke dere alle men i dag har alt snudd her hjemme og datteren har vært i fin form hele dagen..Nå er hun i akebakken med venninnen som hun ikke har sett på 5 uker..Plutselig har jeg masse energi og ser fram til en fin helg med sol og uteaktiviteter igjen..
  Jeg synes det høres helt herlig ut med 1 kilo godis jeg da hihi!! Jeg elsker smågodt selv om jeg helst spiser det på lørdager..
  Bollen fra Porsgrunn har jeg et helt servise av etter min farmor..Det heter Bonderose og er veldig koselig..Minner om barndom :)
  Nå skal jeg sette deig til pizzaboller her, men ønsker deg en fin helg Pillepalle :)
  Stor klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  takk for hyggelig komentar,,,,har ikkke så mye erfaring med det å bruke papir,,,,men jeg lærer vel,,,,ser her hos deg at du kan det. Komoden din ble fin.
  Ha en fin helg
  Anne

  SvarSlett