2009/02/21

Dilla på lilla?

Nei, jeg ha ikke dilla på lilla, derfor finnes det ikke mer så mye lilla rundt meg. Lilla fasen min var for mange år siden :) Det har bare blitt lite bilder i dag: Brevkort, blomster på markedet vårt, indret av støvlene mine, detailjer fra et heklete ting (vet ikke hva jeg skal gjøre dermed), tistler i Eifelområdet, Bygdøysyrin, gavebånd og yndlingsmagasinet mitt.
Lilla er det siste forsøket pleier man å si på tysk :), men det tror jeg egentlig  ikke!
Ha en behaglig lørdag alle sammen! 

7 kommentarer:

 1. Koooselig blogg du har! Fin lørdag til deg!

  SvarSlett
 2. Ha en behagelig lørdag du også! Samme her, min lilla periode var et bittelite blaff på 80 tallet. Nøyaktig en dag, en bukse og så kasta jeg den fordi den var gyselig!
  Jeg har kun en lilla ting og den viser jeg i dag.
  :)

  SvarSlett
 3. Herlig collage med nye flott lilla:) Ha en flott lørdag:=)

  SvarSlett
 4. En lang fargeuke går mot sin slutt, lilla var med i sluttspurten fordi den er en interessant farge, både lett og vanskelig. Alt ettersom - i morgen blir det vel en lettere dag med farger som minner om natt og dag?
  God helg hilsen Mette

  SvarSlett
 5. Heisann Pillepalle :)Lilla er veldig flott men jeg har hatt den dilla en stund nå og føler at jeg vil videre til andre farger i stedet..
  I det siste har gult og oransje vært favoritter..Håper du har hatt en fin dag..Her har det snøddd i hele dag og vi har kost oss inne..Snart er det Melodi grand prix og det må vi jo nesten se på ;)Ha en fortsatt fin lørdag Pillepalle..Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 6. Hi hi, vi har same overskrift, med unntak av spørsmålstegnet;0)
  Dette løyste du jo bra!!
  Håpar det er greit at eg legg deg til i blogglista mi!!
  Ynskjer deg ein koseleg laurdagskveld

  SvarSlett
 7. Du hadde jo masse lilla å vise til! Mer enn jeg greide å prestere i dag. Har alltid fått høre at jeg er en "lilla" person, men fargen har aldri vært mye brukt, hverken på klær eller i interiør. Men jeg kjenner at den får mer og mer plass i hverdagen. Forrige helg kjøpte jeg til og med en lilla kjole:)

  God natt, og lykke til med den svart/hvite dagen!

  Klem Marthe

  SvarSlett