2009/02/18

Grønt!

Så morsomt! Fru Pillepalle på jakt etter grønne ting :)))
Tupper-slikt, landskapet hos oss, paprika, glass med vaniljesukker, salatbestikk, magnesiumtabletter, Kaspara-kort, flasker, lys, dansk bilde, kremmerhus, frokostboks, papir-make over, børster, bursdagslys, frokostbretter til guttene mine, skjer, boksedeksel, skjerf, prikkete ting, mappe med visittkort - alt grønn!

10 kommentarer:

 1. Herlig at du hiver deg på dette pillepalle. Så mange grønne ting du fant hjemme hos deg. Wow. Kaspara kortet likte jeg nok best, og de grønne prikkete skjeene var skjønne. Nå har jeg glemt hvilken farge det er i morgen. Må sjekke det og ta bilder i dag.

  SvarSlett
 2. Hei !
  Takk for besøk!
  Flott blogg og masse fine bilder av friske saker.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei kjære Pillepalle :) Takk for alle koselige kommentarer inne hos meg..Du er alltid så positiv og glad ;)Ser at mange har kastet seg på fargetema rundt omkring i blogglandia..
  Det er så flott med grønt..Særlig er jeg begeistret for de to flaskene dine med grønn te..De er utrolig dekorative! Her i Oslo er været litt lysere igjen..Det er slutt på sprengkulda og i dag har vi sett sola også..Ha en fin dag Pillepalle..Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Mange flotte grønne ting! Jeg skal ha Tupper party i kveld. Kanskje jeg utvider og blir med på fargeutfordring. Travel for tiden, så dårlig med innlegg...

  SvarSlett
 5. Det er så herligt med så mange der er med på den farve-uge. Virkelig inspirerende at se alle de forskellige billeder.

  Og lilla ja..... ha ha ha - de assotiationer :-)

  Klem Maria

  SvarSlett
 6. For eit herleg friskt innlegg:0)
  Grønt er faktisk ein farge ein stort sett frobinder med noko positivt har eg funne ut i dag!!

  SvarSlett
 7. Så mykje fint du har Pillepalle!! Likte særlig godt dei prikkete skeiene! Bur du i Tyskland? Eg har nett kome heim frå fantastiske Berlin, har lagt ut nokre fine bilder på bloggen min..Eg lengter tilbake... Må få med meg mann og barn -kansje årets sommertur? Varm helsing Ingrid Marie

  SvarSlett
 8. Hei Ingrid-Marie!

  Dessverre kan jeg ikke skrive kommentar inne hos deg.

  Tusen takk for koselig kommentar her inne. Ser du har mye fint i bloggen din! Fanatrøyen liker jeg mest :) Er vel glad i norske genser ...Så nydelig med TanteB!

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 9. Herrlige herrlige farger. :) Likte også godt de prikkete skjedene. :)

  SvarSlett
 10. Hei programmet er Photoscape.
  Du finner linken på siden min over favorittsteder neders til høyre.
  Fikk linken først her om dagen jeg også.
  Mye en kan gjøre med den siden.
  Lykke til.

  SvarSlett